Andreu Zaragoza Trio ofereix avui el vermut-concert a El Siglo


  • Comparteix:

El guitarrista, Andreu Zaragoza / Font: Wtfjamsessions.com

El guitarrista, Andreu Zaragoza / Font: Wtfjamsessions.com

La sala El Siglo acull aquest diumenge el vermut-concert del grup Andreu Zaragoza Trio. Ramon Prats a la bateria, Abel Boquera a l'orgue Hammond i Andreu Zaragoza a la guitarra presentaran un repertori basat en les composicions de Zaragoza. L'actuació, d'entrada gratuïta, comptarà amb tres sessions: a dos quarts d'una del migdia, un quart de dues i a les dues en punt.

Andreu Zaragoza, que comença als 17 anys a treballar professionalment com a músic, ha actuat a clubs de jazz d'arreu de Catalunya i ha participat en festivals de jazz, fent-se un nom important en l'escena. El 1999 es trasllada a Nova York, on segueix formant-se i visitant la New School Of Arts & Performers. A banda de les seves col·laboracions i actuacions, treballa en un altre projecte anomenat TGX amb el qual ha gravat ja dos discs i guanyat diversos premis.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.