El concert de Sant Cecília se solidaritza enguany amb Càritas


  • Comparteix:

Cinc amics de Victòria dels Àngels li han retut un homenatge aquest dijous

Cinc amics de Victòria dels Àngels li han retut un homenatge aquest dijous

Un concert dels alumnes de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA), una actuació del seu professorat i una tertúlia amb amics i col·laboradors de Victòria dels Àngels han estat els tres ingredients de la diada solidària de Santa Cecília organitzada enguany a favor de Càritas Sant Cugat. El centre ha aprofitat la jornada de la patrona dels músics per recordar una vegada més la cantant lírica que dóna el nom a l'escola.

El director de l'escola, Carles Miró, ha destacat que el concert dels alumnes els serveix per mostrar els primers progressos del curs. Pel que fa al concert del professorat, Miró ha explicat que han optat per peces de Frederic Mompou, de Moisés Bertran i d'Arthur Honegger, entre d'altres.

Miró ha subratllat que enguany han decidit destinar la recaptació que han aconseguit durant tota la setmana al projecte 'El Rebost' de Càritas. Aquestes aportacions s'han pogut fer en forma d'aliments o en diners en metàl·lic.

Carles Miró

El concert d'enguany el dediquem al projecte 'El Rebost' que és especialment important en els temps que corren.


El músic Jaume Abad ha estat un dels cinc protagonistes de la tertúlia que ha compartit amb Ofèlia Sala, Manuel García-Morante, Jorge Binaghi i la presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora. Tots ells han recordat algunes peces de la soprano i el motiu que les fa especials per a ells. Un petit homenatge, ha afirmat Abad, a una cantant i una persona 'extraordinària'.

Jaume Abad

L'objectiu d'aquest petit acte és perpetuar la figura de Victòria dels Àngels.


El concert solidari està englobat en el cicle '60'...a Victòria' que es clourà el darrer dilluns de maig amb una actuació del violoncelista Lluís Claret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.