Russian Red embolcalla el Teatre-Auditori amb un concert intimista


  • Comparteix:

La cantant prepara ara la gravació del seu tercer disc

La cantant prepara ara la gravació del seu tercer disc

Amb una capacitat expressiva única, el grup Russian Red ha seduït els seus seguidors més fidels amb el concert d'aquest dijous al Teatre-Auditori. 'L'indie folk' de la cantautora madrilenya Lourdes Hernández ha calat a fons en el públic que ha destacat la delicadesa de les seves composicions. La formació ha ofert per primera vegada en molt de temps un concert en format íntim, fet que ha donat lloc a una actuació molt especial segons ha assenyalat la mateixa cantant. Aquest ha estat un dels últims directes de la gira presentació del seu darrer disc 'Fuerteventura'.



Russian Red va irrompre dins el panorama musical el 2008 amb 'I love your glasses', treball que li va valdre més de 40.000 exemplars venuts i un disc d'or. Tres anys després, el grup madrileny ha trepitjat el Teatre-Auditori en la gira presentació del seu darrer disc, 'Fuerteventura'. Un treball més sofisticat que cavalca a mig camí entre el folk acústic i el pop emocional i que ha comptat amb la col·laboració d'artistes de l'alçada de Belle&Sebastian.

El concert d'aquest dijous al Teatre-Auditori ha reafirmat un cop més el poder que desprèn el grup i que els ha portat a consolidar-se com un dels noms de referència de l'escena nacional i internacional, portant-los per escenaris de tot el món en un treball molt especial per a Lourdes Hernández.

Lourdes Hernández

Aquest disc ha implicat moltes persones que m'han inspirat. 'Fuerteventura' s'ha convertit en una part de la meva vida molt especial.


L'actuació, que s'ha allargat fins dos quarts d'onze de la nit, ha creat un ambient molt especial al Teatre-Auditori gràcies al to intimista de les cançons i a una veu expressiva que ha fascinat els espectadors.

Públic

El concert està molt treballat. / Lourdes té alguna cosa molt especial. / Té una veu molt dolça i melòdica.


El concert a Sant Cugat ha estat un dels últims de la gira. Madrid, lloc de naixement de l'artista, ha estat el lloc escollit per posar el punt final a un tour que ha comptat amb més de 150 recitals arreu del món.

La cantant prepara ara la gravació del seu tercer disc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.