Els Kata Kintinga celebren el seu 4t aniversari lluint el creixement del grup


Temes relacionats

Kata Kitinga porta a la ciutat la celebració del seu quart aniversari amb una kitingada (24/nov/12)


  • Comparteix:

Moment de l'actuació

Moment de l'actuació

Kata Kitinga ha celebrat el seu quart aniversari posant de manifest aquest dissabte com ha crescut la banda de percussió en aquest temps en nombre de membres i en nivell musical. La Kitingada, com han batejat la festa, ha consistit en una exhibició davant una plaça del Rei plena, una cercavila fins la nova sala Hoboken i un concert del grup Se atormenta una vecina. El conjunt de percussió santcugatenc, que esperen continuar creixent enguany, ha compartit així el seu aniversari amb la ciutadania.

La Kitingada ha tornat a omplir Sant Cugat de percussió en el quart aniversari de la banda Kata Kitinga. Enguany, el conjunt ja té 21 membres i continua creixent. La presidenta de Kata Kitinga, Eva González, ha fet un balanç positiu d'aquests números i del nivell que ha adquirit el grup.

Eva González

L'any passat vam notar una pujada a nivell qualitatiu, va entrar gent molt potent a nivell musical i aquest any fa pinta de més, creixem molt en nombre de components.


Per celebrar l'aniversari, els Kata Kitinga han actuat al costat de tres formacions convidades: Sound de Sekà, de Cervera; Tambolàs, de Barcelona, i Markatú Batukada, de Sitges. Tots junts han protagonitzat una cercavila que ha clos a la nova sala Hoboken, on la banda santcugatenca ha presentat el seu videoclip. A més, els assistents a la presentació han gaudit de franc del concert que ha ofert el grup Se atormenta una vecina. González ha explicat que l'objectiu de la festa ha estat mostrar a la ciutat com millora la banda any rere any.

Eva González

És el quart any que ho celebrem, sempre hem tingut clar que s'ha de celebrar cada any com el primer perquè som una entitat que cada any creix i fa coses noves i ho volem fer arribar al poble.


La presentació a la sala Hoboken també ha servit per llançar el nou bloc del conjunt, que ofereix informació, música i videos, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.