El Cicle d'hivern dels Joves d'Òmnium s'inicia amb una sortida per Collserola


Temes relacionats

Neix Joves d'Òmnium Sant Cugat per apropar l'entitat al jovent del municipi (19/nov/12)


  • Comparteix:

La sortida permetrà conèixer de primera mà els diferents tipus de bolets / Font: Aragirona.cat

La sortida permetrà conèixer de primera mà els diferents tipus de bolets / Font: Aragirona.cat

L'activitat 'Collim bolets a Collserola' és la primera proposta del Cicle d'hivern que promou el nou grup Joves d'Òmnium Sant Cugat. Aquest dissabte, la membre de la Societat Catalana de Micologia Laia Ribas encapçalarà una caminada per Collserola que sortirà a tres quarts de deu del matí des del Casal de Joves TorreBlanca. L'activitat finalitzarà amb un tast de productes de la terra amb carquinyolis acompanyats de moscatell. Es recomana portar calçat adequat.

Les propostes que organitzen els Joves d'Òmnium Sant Cugat se centren en reforçar el lema de l'entitat cultural, 'Llengua, Cultura, País'. En aquesta ocasió, la sortida micològica anirà dedicada a conèixer el país amb un passeig de quatre hores pel Parc Natural de Collserola.

Tal com ha explicat el membre del grup de joves de l'entitat cultural Enric Ortega l'objectiu d'aquesta activitat és conèixer l'entorn de Sant Cugat.

Enric Ortega

Es durà a terme una sortida. La intenció de la sortida és conèixer l'entorn immediat de Sant Cugat i fer servir els bolets per fer-ho possible.


El cicle d'hivern dels Joves d'Òmnium Sant Cugat segueix a mitjans de gener amb una xerrada a càrrec del líder d'ERC, Oriol Jonqueras, i a finals de febrer amb una lectura de contes eròtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.