Els joves de la Parròquia fan una nova crida per recollir material per la mostra dels 25 anys del pessebre vivent


  • Comparteix:

Es volen recollir almenys 500 fotogràfies d'aquests 25 anys.

Es volen recollir almenys 500 fotogràfies d'aquests 25 anys.

Els joves de la parròquia han ajornat l'obertura de l'exposició fotogràfica que commemora el 25è aniversari del pessebre vivent a causa del poc material que han facilitat els ciutadans. Per aquest motiu, els organitzadors fan una crida als santcugatencs per reunir les 500 fotografies necessàries per muntar la mostra.

Després de 3 setmanes recollint fotografies per confeccionar l'exposició dels 25 anys del pessebre, els nois de la parròquia s'han trobat amb què les aportacions ciutadanes han estat molt minses. A dia d'avui, els organitzadors només han pogut recopilar 150 fotografies, la qual cosa els ha obligat a posposar la inauguració de la mostra, prevista per ahir dilluns.

De tota manera, els nois de la parròquia han reconegut que la realització del pessebre vivent els ha deixat poc marge de temps per muntar l'exposició a la Casa de Cultura. Uns dels organitzadors, Ramon Puigneró, ha dit que el col.lectiu està fent el possible per fer realitat aquesta iniciativa:

Ramon Puigneró

La veritat és que no hem recollit les fotos que esperàvem, però ens estem mobilitzant


Puigneró ha fet una crida als ciutadans perquè s'animin a formar part d'aquesta mostra retrospectiva que fa un repàs del quart de segle del pessebre vivent de Sant Cugat. Una mostra que podria obrir-se després de festes, si s'aconsegueixen recollir un mínim de 500 instantànies:

Ramon Puigneró

La ´sala d'exposicions de la Casa de Cultura és molt gran i necessitem 500 fotos per no fer una expo pobre


Les persones que vulguin aportar imatges d'alguna de les 25 edicions del pessebre vivent han de fer-ho a la Casa de Cultura o al correu electrònic puignero@msn.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.