Pérez Cruz, Bustamante, Arquillué i Joel Joan, al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Pérez Cruz, Bustamante, Arquillué i Joel Joan, al Teatre-Auditori (30/nov/12)

'El Cyrano de Bergerac' protagonitzat per Pere Arquillué, al febrer a Sant Cugat ( 1/ago/12)


  • Comparteix:

David Bustamante, Ana Belén, Sílvia Pérez Cruz i Andrea Motis amb Joan Chamorro Group són els noms més destacats del panorama musical a la nova programació del Teatre-Auditori. El primer a passar per l'equipament cultural, però, serà el recent guardonat amb un premi Butaca Pere Arquillué amb l'obra 'Cyrano de Bergerac' el segon divendres de febrer. Tancarà la programació Joel Joan amb 'El Nom'. Un total de 27 espectacles es podran veure durant aquests primers quatre mesos de l'any a Sant Cugat.

El Teatre-Auditori ha presentat aquest dijous en roda de premsa la nova programació de l'equipament des del febrer i fins el maig del 2013. Durant aquests mesos combina els concerts de grups moderns, amb els més clàssics, el teatre, la dansa, la màgia i, fins i tot, el circ.

'Cyrano de Bergerac', d'Edmon Rosatand, amb Pere Arquillué com a protagonista, serà el muntatge encarregat de donar el tret de sortida a la programació, com ja havia avançat Cugat.cat. 'No et vesteixis per sopar' de Marc Camoletti, 'Poder Absoluto' amb Eduard Farelo i Emilio Gutiérrez Cava, 'El Dubte' amb el santcugatenc Ramon Madaula, 'Aventura!', de T de Teatre, 'Oleana', de David Mamet i 'El Nom' amb Joel Joan, són les obres teatrals més destacades d'aquesta programació.

La música li agafarà el relleu a Arquillué i el primer concert arribarà de la mà del jazz d'Andrea Motis, Joan Chamorro Group & Quartet Ressonància. El Teatre-Auditori acollirà fins el maig, a més, la música de Sílvia Pérez Cruz, el conegut David Bustamante amb el Tour Mío i la madrilenya Ana Belén, que visita per segona vegada la nostra ciutat.

La cantant Sílvia Pérez Cruz ja va pujar a l'escenari del teatre fa cinc anys. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, fa referència a aquest concert i explica que amb l'actuació d'aquest any 'es tanca un cercle'. A més, Tugues defineix la veu de la cantant com una 'única i irrepetible'.

Pep Tugues

Té una veu única i irrepetible. El pas pel Teatre-Auditori va ser extraordinari. Ara presentarà el seu últim disc. És tancar cercles o convertir quadrats en cercles.


La part més clàssica de la programació prendrà vida amb l'ONCA i 'Les quatre estacions' de Vivaldi. A més, els amants d'aquesta disciplina també podran gaudir de 'Nabucco' i 'La Traviata' de Giusseppe Verdi, de L''Òpera des del Cor' del Gran Teatre del Liceu i del piano de Cristina Casale. Com cada any, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat serà l'encarregada del Concert de Sant Jordi.

La Dansa tindrà també el seu espai, primer, amb CobosMika i l'espectacle Tango 4cames, 2cossos, 1cor, i més tard, amb Romeu i Julieta i el retrobament de la Compañía Nacional de Danza amb la nostra ciutat.

Una de les novetats de la programació és la inclusió d'un espectacle de circ amb 'Maravillas' de l'Ateneu popular 9Barris.

No hi faltaran tampoc les representacions més infantils amb un 'Concert per a nadons', 'El Petit Dalí' d'Anna Obiols, i 'La Ventafocs' del Liceu, entre d'altres; i la màgia amb 'La Asombrosa Historia de Míster Snow'. El showman David Guapo també pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori abans de maig.

Els abonaments per a la nova programació es posaran a la venda el segon dimarts de desembre. La setmana següent, dimarts 18, ja estaran disponibles les entrades generals, tant per internet, com per telèfon i a les taquilles de l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.