Lluís ribas exposa per tercera vegada a Palm Beach


  • Comparteix:

El pintor santcugatenc Lluís Ribas inaugura avui la seva tercera exposició a la galeria Wally Findlay de Palm Beach. La mostra, basada en les pintures reproduïdes en el seu darrer llibre, titulat 'Mediterrània', servirà també per commemorar el 136è aniversari d'aquesta sala.

Una vegada més, l'obra de Lluís Ribas atravessa l'Atlàntic i es pot veure exposada a la galeria Wally Findlay de Palm Beach. Aquesta és però una ocasió especial, ja que aquesta sala nord americana ha escollit l'obra d'aquest artista per celebrar el seu 136è aniversari. Ho explica el mateix Lluís Ribas.

Lluís Ribas

Aquesta és una exposició feta amb motiu del 136è aniversari de la sala i volen commemorar aquesta data amb una exposició meva, i m'ha fet molta il·lusió.


Aquesta exposició permetrà veure les darreres obres de Ribas, on destaquen 3 nusos a tamany natural.

Aquesta serà l' avantsala d'un projecte que Ribas està preparant per a finals del 2004, i que tal i com ell mateix afirma, serà molt diferent a l'obra que ha fet fns ara.

Lluís Ribas

És una obra molt diferent, El fons de la pintura no varia gaire, però el que canvia és la concepció del quadre. Vull explicar la vida d'una persona a través dels llençols.


Tot i que la idea inicial de l'artista era presentar aquesta obra a Nova York, Madrid i potser Londres, Ribas està estudiant la possibilitat d'estrenar a Sant Cugat i no a la capital de l'Estat, ja que una de les seves il·lusions és inaugurar en companyia dels seus amics, la seva família, i la ciutat que des de fa anys l'ha acollit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.