Mine! presenta 'La fi del món' en un refugi antiaeri


Temes relacionats

Els grups amb components locals Bremen i Mine! inauguren la nova sala Hoboken ( 9/nov/12)

Mine!, candidat al premi Artista Revelació de Catalunya (25/oct/12)


  • Comparteix:

Mine! actuarà a Barcelona / Font : Concertsperquesi.blogspot.com.es

Mine! actuarà a Barcelona / Font : Concertsperquesi.blogspot.com.es

El grup Mine!, on toca el santcugatenc Oriol Romaní, presenta el seu nou disc titulat 'La fi del món', el segon dimarts de desembre. El quartet oferirà un concert íntim a 25 lectors de la revista 'Enderrock' al refugi antiaeri del Palauet del Marquès de Santa Isabel, al barri de l'Eixample de Barcelona. La banda, guanyadora del Sona 9 2009, assoleix amb aquest treball un total de sis àlbums.

'La fi del món', títol referent a la data assenyalada pel calendari maia, surt a la llum després d'un procés participatiu en què el públic ha pogut dir-hi la seva a través d'unes sessions participatives anomenades 'PreMine!'. El grup ofereix un concert en acústic per a 25 convidats al refugi antiaeri del Palauet de Santa Isabel, construït a l'Eixample de Barcelona durant la Guerra Civil per protegir la població dels bombardeigs.

Mine!, que ja va presentar algunes de les noves cançons a la inauguració de la sala Hoboken de Sant Cugat, ha publicat en total sis treballs discogràfics comptant també 'La fi del món'. Aquest últim àlbum ha estat enregistrat a La Masia MusicLab de Molins de Rei i als estudis Blind Records de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.