Ramon Bruguera és el nou president dels Geganters de Sant Cugat


Temes relacionats

Els Geganters organitzen una mostra fotogràfica al Monestir (14/des/12)

La Marieta, nova geganta pubilla del Vallès ( 4/jun/12)


  • Comparteix:

El nou president dels Geganters, Ramon Bruguera

El nou president dels Geganters, Ramon Bruguera

Ramon Bruguera és el nou president dels Geganters de Sant Cugat. Bruguera ha estat elegit en l'assemblea de final de temporada de la colla, on també s'ha atorgat la vicepresidència a Àngela Albiol. Tot i que la temporada finalitzarà divendres de la setmana vinent amb una exposició fotogràfica, en l'assemblea s'ha fet un balanç molt positiu d'aquest últim any, que ha comptat amb actuacions excepcionals per celebrar els 25 anys de la colla.

Els Geganters estan a punt de tancar una temporada centrada en la celebració dels 25 anys de la colla. En una assemblea d'aquest divendres, l'entitat ha fet balanç d'un darrer any ple de sortides i celebracions que han qualificat d''èxit'. A la reunió, els Geganters han elegit Ramon Bruguera com a president de la colla, que ha acceptat el càrrec 'amb molta il·lusió' per tirar endavant una nova temporada.

Ramon Bruguera

Em fa molta il·lusió de continuar el projecte i tirar endavant la temporada.


El cap de colla, Jordi Sibina, ha destacat la celebració de la Trobada Comarcal del Vallès, que va tenir lloc a Sant Cugat, com l'actuació més memorable de la temporada.

Jordi Sibina

L'actuació més memorable d'aquest any ha estat a la Trobada Comarcal del Vallès, on la Marieta és la pubilla.


De cara a la temporada vinent, els Geganters participaran en les sortides habituals i aquest any duran a terme la cercavila d'escoles, una iniciativa biennal on la colla dóna a conèixer les seves figures als alumnes dels centres educatius de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.