Contes, conferències i exposicions, a les biblioteques de la ciutat per Nadal


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater serà un dels centres on tindran lloc els actes

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater serà un dels centres on tindran lloc els actes

Les biblioteques de la ciutat enceten aquest dimarts les activitats de Nadal. Els dos centres acolliran un seguit d'exposicions, conferències i lectures de contes que tindran lloc fins el primer divendres de gener.

L'escriptor Pere Calders protagonitzarà el primer acte, aquest dimarts. Carme Pla llegirà, a partir de les vuit del vespre, un recull dels seus contes a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. La Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona acollirà, aquest dimecres, la lectura de contes matemàtics, que anirà a càrrec de Clara Gavaldà.

L'escriptor Màrius Serra serà l'encarregat d'oferir la conferència 'Poesia i jocs verbals', que tindrà lloc dimecres que ve. La xerrada, que serà a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, s'emmarca dins el 12è Festival de poesia de Sant Cugat.

La directora d'aquest centre, Anna Mael, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que Serra farà un repàs dels escriptors que han jugat amb el llenguatge.

Anna Mael

A Màrius Serra li agrada jugar amb el llenguatge. La xerrada és una passejada per la literatura i tots els autors que han jugat amb el llengutge en la seva poesia.


'Granotes, gripaus i altres trifulgues' és el nom de la lectura de contes que farà Cesc Serrat a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater aquest dissabte. Aquest centre acull les exposicions '25+2 Llibre Taller Triangle', a càrrec de Taller Triangle, i la mostra fotogràfica realitzada pel grup de fotografia del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Les exposicions es podran veure fins l'últim diumenge de desembre i fins el primer divendres de gener, respectivament.

A més, fins el penúltim dijous de desembre les dues biblioteques sortejaran una panera de llibres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.