El santcugatenc Ashley Pla explica la seva experiència al Dakar en un llibre


  • Comparteix:

Pla treballa a TVE des del 2000 / Font: Ashley Pla

Pla treballa a TVE des del 2000 / Font: Ashley Pla

El càmera santcugatenc Ashley Pla ha plasmat la seva experiència com a càmera de la darrera edició del ral·li Dakar al llibre 'Un cámara en el Dakar'. La publicació és un escrit en forma de diari de viatge on explica què suposa treballar, acompanyar i viure aquesta carrera des de dins. Pla treballa a Televisió Espanyola (TVE) com a reporter gràfic i ha seguit aquesta competició durant cinc anys. La presentació del llibre tindrà lloc el proper dimarts a les onze del matí a El Corte Inglés de Portal de l'Àngel, a Barcelona.

Del resultat de les seves notes, anècdotes, vivències i fotografies, en sorgeix el llibre 'Un cámara en el Dakar', que explica en primera persona com el càmera Ashley Pla va experimentar la darrera edició del ral·li Dakar que va recórrer l'Argentina, Xile i el Perú.

Més de 300 fotografies il·lustren aquesta experiència, tot just quan falta un mes perquè Pla torni a desplaçar-se a l'Amèrica del Sud. Enguany, Lima acull l'inici del ral·li per a l'edició del 2013 d'aquesta competició.

Càmera del Dakar a TVE, Pla ha gravat altres retransmissions esportives com ara la Lliga de Campions, la lliga ACB de bàsquet i la Copa Davis, així com els Jocs Olímpics d'Atenes i Londres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.