Adolf exposa 'Una mica de tot' al Mesón Cultural


  • Comparteix:

Una setentena d'obres s'exposen al Mesón.

Una setentena d'obres s'exposen al Mesón.

'Una mica de tot' és el títol de l'exposició de l'artista valldoreixenc Adolf, que es pot veure aquests dies al restaurant El Mesón. La mostra, que recull prop de 70 obres, s'inscriu dins la iniciativa del Mesón Cultura que vol promocionar els artistes de la nostra ciutat.

Dibuixos, olis, gravats o seqüències fotogràfiques són algunes de les tècniques que poden trobar-se en aquesta mostra. I és que tal i com el seu nom indica, aquesta és una exposició on hi ha una mica de tot, tant pel que fa a les tècniques com pel que fa als temes. Ho explica el propi Adolf.

Adolf

Hi ha una mica de tot: olis, dibuixos, fotografies. I també tot tipus de temes.


Per al mateix artista, aquesta és una bona forma també de conèixer la seva obra ja que hi ha un recull de tot el que ha estat fent durant aquests darrers anys.

D'altra banda, Adolf s'ha mostrat molt satisfet de poder exposar en el marc del Mesón Cultura, ja que segons afirma, aquest espai permet acollir una mostra molt complerta i també molt propera al públic.

Adolf

És una iniciativa molt bona. Aquest restaurant té moltes sales i molts espais que permeten encabir-hi un total de 68 obres, segurament més que en una galeria.


La mostra "Una mica de tot" es podrà veure al restaurant El Mesón fins el dia 26 de febrer del 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.