El Museu prepara una desena d'activitats per a aquest Nadal


  • Comparteix:

Una de les activitats finalitzarà amb la representació de 'Pedra i sang'

Una de les activitats finalitzarà amb la representació de 'Pedra i sang'

Construir un campanar en miniatura, conèixer les principals característiques de l'escola catalana del tapís i un joc de detectius al claustre del Monestir seran algunes de les activitats adreçades al públic familiar que organitza a partir d'aquest dissabte el Museu de Sant Cugat durant el Nadal. Entre les activitats per als adults destaquen la tradicional visita comentada a la Casa Aymat i la caminada per l'itinerari que va fer Berenguer de Saltells la Nit de Nadal del 1350.

La visita a l'Arxiu Municipal de la mà de la seva mascota Ot del Paperot serà l'activitat familiar principal per a aquest dissabte. Els santcugatencs podran conèixer l'arxiu de la ciutat i crear-ne un de propi. L'activitat 'El meu petit campanar', que tindrà lloc dissabte de la setmana vinent, ensenyarà els més petits a desxifrar l'hora amb el so de les campanes i a construir un campanar en miniatura.

A finals d'aquest mes, el Museu del Tapís Contemporani serà el lloc que concentri l'activitat de la setmana, una xerrada sobre l'Escola Catalana del Tapís. El 2013 començarà amb un taller de fang on els santcugatencs podran imitar el treball d'Arnau Cadell i un joc de detectius al claustre del Monestir on s'intentarà trobar el llibre desaparegut de la comunitat de monjos.

'El 8è Camí de Justícia' serà l'activitat més important de les adreçades al públic adult. Divendres de la setmana vinent els santcugatencs tindran l'oportunitat de refer el camí que la Nit del Nadal del 1350 va fer Berenguer de Saltells fins al Monestir. La marxa culminarà amb un sopar i una representació de 'Pedra i Sang' que escenificarà l'assassinat de l'Abat Biure. A més, aquest diumenge tindrà lloc una visita comentada de l'exposició d'Aurèlia Muñoz i una altra a la Casa Aymat el 13 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.