El concert de Nadal per a la Gent Gran girarà al voltant del gospel


  • Comparteix:

The King Gospel Choir en una imatge d'arxiu / Font: UnnimCaixa

The King Gospel Choir en una imatge d'arxiu / Font: UnnimCaixa

The King Gospel Choir i el Cor de Gospel Sant Cugat són enguany els encarregats d'homenatjar la gent gran en el tradicional concert de Nadal que se celebra al Teatre-Auditori. El repertori combinarà les nadales més internacionals amb peces espirituals de gospel i repassarà també els temes religiosos més emblemàtics dels anys 60. El concert tindrà lloc diumenge de la setmana vinent a les dotze del migdia.

Per primera vegada, The King Gospel Choir i el Cor de Gospel Sant Cugat compartiran escenari per homenatjar la gent gran amb un concert de Nadal. Les dues formacions interpretaran una selecció de nadales amb peces com 'Silent Night' i 'Go tell it to the mountains'. El director del Cor de Gospel Sant Cugat, Erwyn Seerutton, ha explicat que malgrat l'esdeveniment va adreçat a la gent gran, el repertori del concert està pensat per a tots els públics.

Erwyn Seerutton

Els temes de gospel normalment són força coneguts. Sabem que el repertori agradarà tothom.


Els dos conjunts de gospel actuaran per separat, però tancaran el concert amb la interpretació conjunta de les cançons 'Oh Happy Day' i 'Oh When The Saints'. Les invitacions per al concert es poden recollir a partir de dimarts vinent al Casal Cultural de Mira-sol, al Casal de la Gent Gran de les Planes, al Centre Social i Sanitari de la Floresta, al Casal d’Avis de Valldoreix, a l'ajuntament i a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.