La mostra d'Aurèlia Muñoz es queda a la Casa Aymat fins finals de gener


  • Comparteix:

L'exposició es pot visitar fins a finals de gener al Museu del Tapís Contemporani

L'exposició es pot visitar fins a finals de gener al Museu del Tapís Contemporani

L'exposició dedicada a l'artista Aurèlia Muñoz que acull el Museu del Tapís Contemporani s'ha prorrogat fins l'últim diumenge de gener. La mostra 'Recerques infinites, fibres, textures i espai' és l'oportunitat per entendre l'artista barcelonina, destacada de l'Escola Catalana del Tapís. Muñoz, desapareguda fa un any, ha estat una de les renovadores de disciplines com el tapís, el patchwork i el macramé, i la seva obra ha estat reconeguda internacionalment.



La mostra del Museu del Tapís Contemporani repassa el recorregut artístic d'Aurèlia Múñoz però també permet endinsar-se en la personalitat i la forma de treballar de l'artista barcelonina. La guia de l'exposició Laura Pérez ha explicat que la mostra ofereix l'oportunitat d'entendre Muñoz.

Laura Pérez

És una exposició cronològica completa, dóna una visió global de l'artista. Es veuen molt bé les tècniques que va treballar i com les combinava.


Aurèlia Muñoz ha estat reconeguda com a artista internacional sobretot a partir dels anys 70 i va exposar a París, Colòmbia i Nova York, entre d'altres llocs. A més, Aurèlia Muñoz va obtenir diversos reconeixements com la Creu de Sant Jordi i la Medalla d'Argent de la Villa de París. Pérez ha destacat que l'artista va treballar i combinar diferents disciplines al llarg de la seva vida, aprenent-les de forma autodidacta.

Laura Pérez

És una artista coneguda internacionalment, que va tractar diverses tècniques d'una forma autodidacta. Es va centrar en el treball del tèxtil des de diferents disciplines.


L'exposició és fruit de la col·laboració entre els hereus de Muñoz, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament. Cugat tv ha dedicat un episodi del programa 'Pinzellades' a la mostra d'Aurèlia Muñoz, que ara es pot visitar al Museu del Tapís Contemporani fins l'últim diumenge de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.