L'EMD i la residència d'avis rebran la visita de l'Escola de Música de Valldoreix


  • Comparteix:

Una de les actuacions de l'Escola de Música Valldoreix / Font: Escola de Música Valldoreix

Una de les actuacions de l'Escola de Música Valldoreix / Font: Escola de Música Valldoreix

Els grups instrumentals de l'Escola de Música de Valldoreix faran dues actuacions aquest divendres, una a la Residència Jardins de Valldoreix i l'altra a la sala de plens de l'EMD. D'una banda, els grups de vent, corda i piano dels més petits de l'Escola de Música duran a terme un concert dedicat a la gent gran de la residència. L'actuació començarà a dos quarts de sis de la tarda i tindrà una durada de tres quarts d'hora. De l'altra, a les set de la tarda, el Quartet de Saxos i el Quartet de Flautes actuaran durant l'entrega del Premi Literari de Valldoreix d'enguany que tindrà lloc a la sala de plens de l'EMD del territori.

Els més petits interpretaran obres de Mozart, Harry Belafonte i cançons populars catalanes en el seu concert a la Residència Jardins de Valldoreix. De la seva banda, el Quartet de Saxos i el Quartet de Flautes tocaran peces d'Albéniz, Mendelssohn, Françaix, Gershwin i Mozart.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.