Dos cors de música gospel homenatjaran la gent gran al tradicional concert de Nadal


  • Comparteix:

Moment de la presentació del concert

Moment de la presentació del concert

La gent gran de Sant Cugat té una cita aquest diumenge amb el tradicional Concert de Nadal que cada any es dedica a aquest col·lectiu. En aquesta nova edició, que s'ha presentat en roda de premsa aquest divendres, la música gospel serà protagonista i la companyia Sarbus posarà a disposició dels assistents un servei d'autobús per anar i tornar al xou des dels districtes. Les entrades ja es poden recollir al consistori i a la resta d'equipaments municipals de la ciutat. L'espectacle tindrà lloc al Teatre-Auditori a les dotze del migdia dos dies abans de Nadal.

The King Gospel Choir, dirigit per Percy Gray, i el Cor de Gospel Sant Cugat, dirigit per Erwin Seerutton, compartiran escenari i les dues formacions interpretaran una selecció de nadales amb peces com 'Silent Night', 'Go tell it to the mountains' i el clàssic del gospel 'Oh Happy Day'.

Durant la presentació d'aquesta iniciativa s'ha posat de relleu el caràcter social i cultural d'un concert al qual hi està convidada tota la gent gran de la ciutat. Precisament, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat l'esforç d'entitats i administracions col·laboradores per fer possible aquesta cita.

Susanna Pellicer

És un treball social important. A banda de gaudir de la música també és un espai de trobada important per celebrar el Nadal.


Creu Roja és una de les entitats col·laboradores que posa a disposició voluntaris que faran tasques d'acompanyament a les persones amb dificultats de mobilitat i una ambulància per si sorgeix alguna emergència.

La presidenta de la Llar d'Avis de la Parròquia i representant de la Taula per a la gent gran, Sílvia Flury, ha agraït la proposta i n'ha destacat el caràcter participatiu i de trobada.

Sílvia Flury

La gent gran agraïm de tot cor la invitació perquè aquest és un dels moments més macos que gaudim tots junts escoltant bona música.


Els veïns dels districtes tindran l'oportunitat d'utilitzar els autobusos que Sarbus disposarà per anar i tornar a l'equipament municipal.

Filial Orpea Ibérica aporta els recursos, 1.400 euros per a la promoció i material gràfic del recital que tindrà lloc aquest diumenge a les dotze del migdia al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.