Els Geganters clouen la celebració dels seus 25 anys amb una exposició


Temes relacionats

Els Geganters organitzen una mostra fotogràfica al Monestir (14/des/12)

Ramon Bruguera és el nou president dels Geganters de Sant Cugat ( 2/des/12)


  • Comparteix:

Conesa ha acudit a l'acte acompanyada d'alguns regidors i membres dels Geganters

Conesa ha acudit a l'acte acompanyada d'alguns regidors i membres dels Geganters

Els Geganters de Sant Cugat posen el punt final als actes de celebració del seu 25è aniversari amb una exposició fotogràfica que recull els millors moments del 2012, una mostra amb la qual es volen reivindicar com a element de cohesió social a la ciutat. L'entitat afronta ara el repte de seguir creixent especialment als districtes. El recull fotogràfic, que s'ha inaugurat aquest divendres, es pot veure al claustró del Monestir fins aquest diumenge.

Els Geganters han engegat el 2012 una sèrie d'actes per celebrar el 25è aniversari a la ciutat. La cavalcada de Reis, la presentació de la geganta la Salut, l'aplec de Sant Medir com a abanderats, el pregó de la Festa Major i la Festa Gegant són alguns dels moments que copsen les fotografies, realitzades pel membre de l'entitat Joseba Ruiz. Pels Geganters, tots aquests actes i l'exposició fotogràfica també estan dedicats a les persones que estimen la cultura i l'associacionisme local. El nou president, Ramon Bruguera, ha afegit que aquest aniversari és la prova que la colla s'ha fet major d'edat.

Ramon Bruguera

Ens hem fet majors d'edat i estem més consolidats. És un reconeixement també als veterans.


Bruguera ha afegit que els Geganters encaren ara el repte de seguir creixent en nombre de membres, especialment als districtes. De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha celebrat que la colla gegantera hagi arribat a aquesta efemèride, fet que demostra les ganes i la il·lusió que té.

Mercè Conesa

Valoro especialment l'esperit de la colla: les ganes que tenen de tirar endavant i d'implicar els infants.


Per al 2013, a més, l'entitat té pendent organitzar la cercavila de les escoles, que se celebra cada dos anys. En aquest sentit, Bruguera confia que aquesta edició sigui molt participativa, ja que comptarà amb totes les escoles públiques de la ciutat, cadascuna amb la seva colla de gegantons o capgrossos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.