Les bèsties de 'La Bête' ret homenatge a l'ofici teatral al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El públic ha destacat el virtuosisme de la recitació del vers

El públic ha destacat el virtuosisme de la recitació del vers

La comèdia hilarant 'La Bête' ha fet brillar uns actors excepcionals aquest divendres al Teatre-Auditori. Amb traducció de Joan Sellent, el vers s'ha convertit en música a les oïdes dels espectadors que han seguit amb atenció i riures les més de dues hores del muntatge. Dirigida per Sergi Belbel, l'obra de David Hirson ha posat sobre la taula el debat entre el teatre culte i el teatre popular, convertint-se així en una petita 'delicatessen teatral'.



Escrita íntegrament en vers evocant Molière, 'La Bête' va suposar una autèntica revolució a la cartellera de Broadway i al West End des de la seva estrena el 1991. Així ha estat també aquest divendres. El muntatge ha despertat gran expectació entre el públic aconseguint omplir gairebé totes les seves butaques. Els espectadors han elogiat el treball sublim d'uns actors que han mostrat el seu virtuosisme en el domini del vers alexandrí.

Públic

És molt interessant i els actors són molt bons. / Tenen una habilitat magnífica per recitar. / És una molt bona obra.



Sergi Belbel ha optat per una posada en escena que ha traslladat els actors i el públic al segle XVII. El santcugatenc Jordi Bosch s'ha posat en el paper protagonista després d'haver substituït a l'altra bèstia de l'escena catalana, Anna Lizaran, per una malaltia. Entre els actors també han destacat Jordi Boixaderas, Abel Folk i Carles Martínez.

L'actor Abel Folk ha destapat per què l'obra ha estat un dels èxits més esperats de la temporada barcelonina, destacant el seu contingut i la seva forma.

Abel Folk

És bon teatre i funciona. Parla de coses que ens interessen en un estil de gran teatre.


Després del seu pas per Sant Cugat, 'La Bête' ha regalat a les oïdes dels espectadors els seus últims versos a Manresa aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.