El dibuixant Pep Blanes inaugura el seu racó propi a l'establiment Villa Pombrol


  • Comparteix:

El 'Racó d'en Pep' s'ha inuagurat amb 10 apunts originals de Praga

El 'Racó d'en Pep' s'ha inuagurat amb 10 apunts originals de Praga

Els dibuixos del santcugatenc Pep Blanes es podran veure ara de manera permanent a l'establiment Villa Pombrol del carrer Xerric. Sota el títol del 'Racó d'en Pep', el dibuixant disposarà des d'ara d'un tram de paret en aquest espai on exposarà part de la seva obra original d'apunts ràpids. Aquesta mostra s'ha inaugurat amb una sèrie d'apunts de la ciutat de Praga i s'anirà renovant periòdicament.

Els dibuixos del santcugatenc Pep Blanes estaran des d'ara a l'abast del públic gràcies a l'espai cedit al dibuixant per l'establiment Villa Pombrol, del carrer Xerric.
Es tracta d'un tram de paret on totes les persones que s'hi acostin podran observar de ben a prop els originals d'apunts ràpids que el dibuixant ha anat fent del Monestir i també al llarg de diferents viatges.
La primera mostra d'aquests apunts està dedicada a la ciutat de Praga, una ciutat que pel propi Blanes és màgica i convida a dibuixar-ho tot.

Pep Blanes

És un espai permanent on la gent podrà veure obra original, sobretot d'apunts de viatges. He inaugurat amb apunts de Praga, on arribes i ho dibuixaries tot.


La mostra dedicada a Praga podrà veure's durant tot aquest mes de gener. Més endavant però, Blanes anirà variant els dibuixos exposats, i permetrà així als santcugatencs gaudir de dibuixos d'altres viatges i també d'alguns apunts de l'exterior del Monestir.

Pep Blanes

Durant tot el gener hi haurà el tema de Praga, però després anirem posant apunts ràpids d'altres llocs, i també faré apunts ràpids de l'exterior del Monestir.


Cal destacar que aquests dibuixos originals estan a la venda, i sembla que la proposta ha estat rebuda amb molt d'èxit. I és que coincidint amb la inauguració d'aquest espai, 4 de les 10 obres exposades ja van trobar propietari, tot i que els compradors hauran d'esperar a que finalitzi l'exposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.