Sant Cugat compta amb una escultura de l'artista Andreu Alfaro


Temes relacionats

Sant Cugat compta amb una nova escultura cedida per Banc Sabadell (22/oct/09)


  • Comparteix:

Imatge de l'escultura d'Alfaro que decora una rotonda de Sant Cugat

Imatge de l'escultura d'Alfaro que decora una rotonda de Sant Cugat

L'obra de l'artista Andreu Alfaro, mort aquest divendres, arriba també fins a Sant Cugat. Des de fa tres anys, la ciutat compta amb una escultura seva ubicada a la rotonda de la intersecció dels carrers de Martorell, Rovellat i avinguda del Carril. 'Al vent', nom que rep l'escultura, estava instal·lada a la seu barcelonina del Banc Sabadell, que la va cedir l'octubre del 2009 a l'Ajuntament.

L'escultor valencià Andreu Alfaro ha mort aquest divendres a València a l'edat de 83 anys. Nascut el 1929 a València, Alfaro va estar vinculat amb el Grup Parpalló, moviment renovador de l'art valencià marcat pel compromís social el 1957. El seu estil està marcat per la geometria en acer, alumini, marbre i filferro. Alfaro va exposar obres a museus d'arreu del món i va ser requerit per a realitzar obra pública en diverses ciutats. En aquest apartat destaquen el 'Monument als Països Catalans' a Tàrrega i les quatre columnes de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.