'Enchanté' puja al Teatre-Auditori la màgia de col·laborar amb La Marató


Temes relacionats

El Petit Mag i Capio HGC se sumen a La Marató de TV3 des de Sant Cugat (30/nov/12)


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle al Teatre-Auditori

Moment de l'espectacle al Teatre-Auditori

L'espectacle 'Enchanté', del Petit Mag, ha culminat aquest diumenge al Teatre-Auditori la seva campanya '5 il·lusions', a favor de La Marató de TV3. La iniciativa ha portat el jove il·lusionista, des de finals de novembre, per diversos indrets de la ciutat amb tota una promoció de la lluita contra el càncer. Precisament, aquest missatge d'esperança i d'il·lusió ha protagonitzat el muntatge 'Enchanté', que també ha lluït amb l'impacte visual i acústic de la màgia, l'humor i la complicitat amb el públic. Els beneficis de l'espectacle s'han destinat a La Marató.

El Capio Hospital General de Catalunya, el barri del Monestir i el Centre Comercial de Sant Cugat han estat alguns dels indrets que han pogut conèixer d'avançat el missatge de fons que aquest diumenge ha pujat a l'escenari del Teatre-Auditori. Es tracta de l'esperança i la il·lusió de fer els somnis realitat. Uns valors que han pres forma durant la campanya '5 il·lusions' i que aquest diumenge l'espectacle 'Enchanté' ha donat forma teatral. L'aposta escènica, però, ha estat el fil conductor per col·laborar amb La Marató de TV3, que ha donat un to especial a les diverses actuacions, segons ha destacat el Petit Mag, Roger Oller.

Roger Oller

Tothom coincideix a valorar molt bé aquesta acció de carrer, ja que transmet molt bé la filosofia de La Marató.


Aquesta campanya ha trobat el seu punt final al Teatre-Auditori, on la proposta 'Enchanté' ha pujat a l'escenari trucs de màgia i jocs de percepció amb una cuidada posada en escena. El Petit Mag ha evocat, en aquest context, un món de somnis on l'esperança d'assolir-los ha articulat el muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.