Primers passos del nou cor masculí d'Aula de So


  • Comparteix:

El Cor d'homes en la seva presentació

El Cor d'homes en la seva presentació

Aula de So ha creat un nou cor format íntegrament per veus masculines que s'ha presentat aquest dissabte en el tradicional concert de Nadal solidari de l'entitat. Integrat de moment per 16 joves majors de 16 anys, l'agrupació busca nous membres per ampliar les possibilitats i varietat de la música que interpreten. La formació es va crear a principis d'octubre i treballa un repertori variat que va des del Renaixement fins a música moderna.

L'església del Monestir ha estat aquest dissabte l'escenari del tradicional concert de Nadal del Cor Infantil i el Cor Aglepta que ha servit per recaptar fons per al projecte 'Aprèn a cooperar', que pretén iniciar els més petits de la ciutat en el món de la solidaritat. Aprofitant la cita, el nou Cor d'homes d'Aula de So s'ha presentat en societat amb dues cançons. La formació també ha demanat que més santcugatencs s'animin a formar part del conjunt, integrat per ara per 16 homes i dirigit per Oriol Castanyer, també director del Cor Aglepta.

Per formar part de la formació no cal experiència ni coneixements musicals, només ser major de 16 anys i estar disposat a assistir amb regularitat als assajos, que tenen lloc cada dilluns a l'Escola de Música de l'Aula de So.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.