Rock the Beat, guanyadors del '¡Tú sí que vales!'


  • Comparteix:

Rock the Beat amb el premi de 6.000 euros / Font: Escola Sant Cugat

Rock the Beat amb el premi de 6.000 euros / Font: Escola Sant Cugat

El grup de ball Rock the Beat de l'Escola Sant Cugat ha guanyat aquest dilluns l'edició especial del programa '¡Tú sí que vales!' de la cadena Telecinco. El grup, format per nens i nenes d'edats compreses entre els nou i els 15 anys, ha aconseguit el 66% dels vots i el primer premi de 6.000 euros.

Rock the Beat ha estat vencedor els dos últims anys del campionat de Hip-hop de l'Estat espanyol, així com de la competició europea de l'any passat. En canvi, la del '¡Tú sí que vales!' ha estat la seva primera actuació en televisió. El concurs, que ha comptat amb 16 números artístics de diferents arts escèniques, ha estat estructurat en blocs de quatre actuacions. La decisió final sobre quina actuació era la vencedora ha recaigut en els membres del jurat professional, integrat per l'actor Santi Millán, l'artista José Corbacho i la cantant Merche.

La professora de l'Escola Sant Cugat Rosa Lechón ha explicat a Cugat.cat (91.5FM) que el fet de guanyar un concurs on es competeix amb altres disciplines i amb un públic i un jurat que no és expert en hip-hop és una gran compensació per a ells.

Rosa Lechón

Competim amb altres grups de hip-hop, aquesta ha estat una experiència nova


Les quatre millors actuacions de la vetllada han estat guardonades amb quatre beques de formació per valor de 12.000 euros. El grup Rock the Beat s'ha fet amb 6.000 euros, mentre que el segon, tercer i quart classificats han rebut premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros, respectivament.

Aquesta no ha estat la primera ocasió en què santcugatencs passen pel programa, ja que l'any passat el grup de ball Kulbik, liderat per Juan Carlos Valls, es va emportar el primer premi de 30.000 euros. El grup Rock the Beat ha anunciat la intenció de presentar-se al campionat espanyol de hip-hop d'aquest any, que se celebrarà el proper maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.