Cugat.cat s'endinsa en la preestrena de 'Pedra i Sang'


Temes relacionats

Comença el cicle de representacions de 'Pedra i Sang' (25/des/12)


  • Comparteix:

La preestrena ha tingut lloc aquest divendres

La preestrena ha tingut lloc aquest divendres

Cugat.cat s'ha endinsat a la preestrena de 'Pedra i Sang', que ha tingut lloc aquest divendres al vespre. L'esdeveniment, adreçat als mitjans de comunicació, ha servit per escalfar els motors de l'espectacle, que s'estrenarà el dia de Nadal. La versió d'enguany del muntatge manté el repartiment d'actors de l'any passat però incorpora algunes novetats com un rap de Sant Cugat.



L'edició d'enguany de 'Pedra i Sang' manté el mateix repertori que l'any passat, on Xavier Tor interpreta l'Abat Biure i Francesc Ollé es posa en el paper de Berenguer de Saltells. El muntatge vol fomentar l'esperit de continuïtat pel que fa al càsting, però compta dues escenes que cada any es modifiquen en funció de l'actualitat. La directora de l'espectacle, Dolors Vilarasau, ha avançat a Cugat.cat que una de les novetats d'aquest any és la representació d'un rap per part del poble.

Dolors Vilarasau

Una de les novetats és que hi ha un rap. El poble juga amb la duplicitat entre modernitat i tradició.


El muntatge reviu la història de l'assassinat de l'abat Biure a mans del noble Berenguer de Saltells la nit de Nadal de 1350. Es tracta d'un espectacle impulsat econòmicament per l'Ajuntament i que Amics de Pedra i Sang s'encarrega de representar des de fa 12 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.