'Els Pastorets' de la Floresta busquen atraure públic santcugatenc


  • Comparteix:

Els Pastorets s'han representat a la UREF

Els Pastorets s'han representat a la UREF

'Els Pastorets' de la Floresta arriben a la seva 20a edició amb el repte d'atreure públic de la ciutat més enllà del barri. L'obra, que ha iniciat les representacions aquest dissabte a la seu de la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta (UREF), és una versió escurçada del clàssic de Folch i Torres que també serveix per reunir els veïns al voltant d'aquesta tradició. Les representacions continuaran cada vespre a les set de la tarda fins el dia de Sant Esteve.

Les representacions de 'Els Pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús' de Folch i Torres són un clàssic per les dates nadalenques però a la ciutat només es representen a la Floresta i a Mirasol, a banda de la versió pels més petits que acull Can Ninot. El director del muntatge florestà, Antoni Salvador, creu que aquesta és una oportunitat per atreure públic d'altres parts de la ciutat.

Antoni Salvador

El que estem intentant, però costa perquè la Floresta està lluny, és que vingui gent de Sant Cugat. No hi han 300 Pastorets a Sant Cugat i això podria motivar a la gent per venir.


Enguany fa 20 anys que l'Agrupació Teatral Pastorets Florestans prepara aquesta representació. Salvador ha explicat que es tracta d'una versió escurçada del text original.

Antoni Salvador

El vam escurçar i dura una hora i mitja enlloc de tres hores. És tota l'obra de Folch i Torres, però una versió curta.


Una quarantena de persones, entre actors, tècnics i maquilladors, participen enguany al muntatge. En total, es faran 5 representacions de l'obra fins el dia de Sant Esteve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.