L'actor valldoreixenc Ramon Madaula interpreta un pare maltractador al film 'La por'


Temes relacionats

'La por', nou film del director santcugatenc Jordi Cadena (23/oct/12)


  • Comparteix:

El valldoreixenc Ramon Madaula / Font: Teatral.net

El valldoreixenc Ramon Madaula / Font: Teatral.net

L'actor valldoreixenc Ramon Madaula encarna un pare maltractador al film 'La por', que s'està rodant aquests dies a Barcelona. La pel·lícula, dirigida pel santcugatenc Jordi Cadena, narra la història d'un adolescent que pateix els abusos del seu pare i és una adaptació de la novel·la 'M' de Lolita Bosch.

Madaula és a 'La por' un pare tèrbol que maltracta la dona i el fill, tot i que de portes enfora aparenta la figura d'un home comprensiu i bondadós. A través de la pel·lícula, Cadena exposa els efectes de la violència domèstica i plasma el terror de les víctimes per delatar els seus agressors. A més de Ramon Madaula, 'La por' compta amb la interpretació d'Igor Szpakowsi i Roser Camí.

La pel·lícula està coproduïda per Glaam Media Invest i compta amb la col·laboració de Televisió de Catalunya. Aquesta és la segona vegada que Cadena versiona una novel·la de Lolita Bosch, després del film 'Elisa K', amb el qual va rebre el Guardó Nacional de Cinematografia de la Generalitat i el Premi especial del Jurat del Festival de Sant Sebastià.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.