La Canals Galeria d'Art vol unir els espais santcugatencs en la Tardor Art 2013


  • Comparteix:

Moment d'una edició anterior / Font: Tardor Art

Moment d'una edició anterior / Font: Tardor Art

La Tardor Art, un dels esdeveniments per excel·lència del món galerístic català, es reformularà en la seva 4a edició amb l'objectiu de dinamitzar el sector. Enguany, les galeries poden presentar els seus projectes, que seran seleccionats per un comitè d'experts per configurar la programació de la cita. La Canals Galeria d'Art proposa que la participació santcugatenca sigui conjunta i aplegui tots els espais de la ciutat, més enllà de l'afiliació a les diverses associacions de galeries que existeixen a Catalunya.

La Tardor Art 2013, que se celebrarà del 16 de setembre al 3 de novembre, comença a caminar. La 4a edició d'aquesta cita cultural, organitzada per les quatre associacions de galeries de Catalunya, busca enguany la complicitat dels espais d'art per configurar la seva programació.

Sota el títol 'Programa't', la proposta té com a objectiu que les galeries participants repensin la seva pràctica més enllà de l'estricte marc expositiu, i desenvolupin propostes contemporànies i innovadores que tinguin com a finalitat generar nous públics, activar altres sentits o, en darrera instància, proporcionar noves dinàmiques que enriquiran el context galerístic del territori.

Des de Sant Cugat es preveu una forta presència a la cita, de la qual ja està oberta la convocatòria de propostes al programa. De fet, el promotor de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, proposa als espais santcugatencs que s'hi presentin de manera conjunta, tal com ja fan en altres esdeveniments.

Josep Maria Canals

Estem en el nucli antic de Sant Cugat i podem fer una cosa conjunta igual que fem a la Festa de l'Art a les Galeries.


A més de la seva participació a la Tardor Art 2013, la Canals Galeria d'Art preveu pel primer trimestre de l'any diverses propostes. L'espai participarà a la donació de Joan Mateos d'un tapís de Grau-Garriga creat a l'Escola Catalana del Tapís al Museu de Montserrat. També té previst inaugurar la mostra 'Sant Cugat i els seus artistes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.