Hugh Jackman i Anne Hathaway, 'Los miserables' cinematogràfics


  • Comparteix:

Hugh Jackman es retroba amb els musicals / Font: play-reactor.com

Hugh Jackman es retroba amb els musicals / Font: play-reactor.com

'Los miserables', l'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Victor Hugo, i la cinta d'animació 'Rompe Ralph!' són les novetats de la cartellera que aquesta setmana s'han avançat amb motiu de les festes de Nadal. El musical de 'Los miserables' compta amb les interpretacions de Hugh Jackman, Russell Crowe i Anne Hathaway, mentre que 'Rompe Ralph!' s'estrena en català parlant de les aventures d'un personatge d'un videojoc. Els dos films es poden veure a Cinesa i a Yelmo.

Després de l'adaptació a musical de la novel·la, una nova versió del clàssic de Victor Hugo arriba a la pantalla gran. En aquesta ocasió amb un equip d'actors format per Hugh Jackman, fent de Jean Valjean, Anne Hathaway i l'oscaritzat Russell Crowe. La França del segle XIX es descobreix en aquesta adaptació, amb cançons incloses, una història de somnis trencants, amor no correspost, sacrifici i redempció.

En català arriba als cinemes locals 'Rompe Ralph!', una pel·lícula de la factoria Disney protagonitzada pel personatge d'un videojoc fart de fer de 'nen bo'. Ralph emprèn un viatge per totes les generacions de videojocs per demostrar que té fusta de superheroi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.