Urban Lights confia consolidar el seu projecte musical amb el segon disc


  • Comparteix:

Urban Lights es prepara per una nova etapa / Font: Salahoboken.com

Urban Lights es prepara per una nova etapa / Font: Salahoboken.com

El grup amb components santcugatencs Urban Lights prepara actualment el seu segon disc després de l'èxit del primer 'Urban lights' i diversos concerts a bars i sales de Sant Cugat i Barcelona, com la Carpa de Sant Cugat i la Sala Bikini, Luz de Gas i la sala Hoboken entre d'altres. El grup confia que aquest segon treball confirmi les bones sensacions que tenen i suposi l'avantsala d'una gira per tot l'Estat espanyol.

El grup està format per Borja Estengre a la guitarra, Ramon Mañas a la bateria, i els germans Tauchert, Gregory a la veu i Álvaro al piano. Aquest darrer, ha explicat que vagin bé o no les coses ells seguiran fent música que és el que els agrada. De cara al futur, ha explicat que ja tenen alguns temes preparats que encara estan acabant de polir, i que tenen un estil una mica diferent al del primer disc.

Álvaro Tauchert

Ara tenim nous temes pel nou disc amb un estil una mica diferent però mantenint el segell Urban Lights.


Urban Lights es caracteritza per produir ells mateixos tota la música que fan. Els suposa més esforç però afirmen que la satisfacció que tenen és també més gran. El grup també és molt actiu a les xarxes socials, que veuen com un mitjà de promocionar la seva música i d'estar en contacte amb el seu públic.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.