Torna el cicle de cinema d'autor amb 14 pel·lícules fins a l'abril


  • Comparteix:

'Headhunters', la primera pel·lícula del cicle

'Headhunters', la primera pel·lícula del cicle

El cicle de cinema d'autor torna el 10 de gener per oferir 14 pel·lícules fins a l'abril. El cicle, que es pot veure els dijous a Cinesa Sant Cugat en dues sessions, inclourà temes com el poder de la gran banca, l’explotació de la dona, els problemes dels joves i el conflicte de Gaza.

Les pel·lícules que conformen el cicle són: 'Headhunters', 'Adam resucitado', 'Una botella en el mar de Gaza', 'Café de Flore', 'El artista y la modelo Elena', 'Amor bajo el espino blanco Blancanieves', 'Una vida mejor Ellas', 'La parte de los ángeles', 'El capital' i '¿Y si vivimos todos juntos?'.

El seleccionador de les pel·lícules del cicle cinema d'autor, Àngel Comas, ha definit la selecció de llargmetratges 'com una mena de mosaic social dels problemes de la gent de principis del segle XXI'. Les pel·lícules analitzen temes d'actualitat com l'actuació dels bancs, la situació de la dona, les problemàtiques del jovent i els canvis de la societat russa, entre altres.

El preu de l'entrada a les taquilles és de 4,30 euros i de 4, a Internet. L'abonament per a les 14 pel·lícules és de 48 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.