Els músics Pere i Clàudia Bardagí uneixen nou disc i autobiografia en un paquet


Temes relacionats

La pianista i cantant Clàudia Bardagí treu el seu primer disc (13/jul/12)


  • Comparteix:

Clàudia Bardagí presenta 'Walking on Time' / Font: Claudiabardagi.com

Clàudia Bardagí presenta 'Walking on Time' / Font: Claudiabardagi.com

La pianista i cantant santcugatenca Clàudia Bardagí ha publicat el seu primer disc 'Walking on Time', un àlbum de jazz que consta de 10 temes, vuit dels quals són propis. En motiu d'aquest llançament, l'editorial Sloper, encarregada de l'edició de l'autobiografia del seu pare Pere Bardagí, 'El desertor profesional', ha presentat un paquet amb ambdós treballs.

Amb poc més de 20 anys la santcugatenca Clàudia Bardagí ha presentat 'Walking on Time', el seu primer àlbum que va començar a néixer durant l'estada de Bardagí a Nova York. Al disc, la pianista també posa la veu als temes i ha dut a terme els arranjaments musicals. 'Walking on Time' compta amb la col·laboració del seu pare, Pere Bardagí, que s'ha encarregat dels arranjaments de corda i on toca el violí; de la guitarra elèctrica i acústica de Jordi Matas; el contrabaix i baix elèctric de Juan Pablo Balcázar; la bateria i la percussió de Mariano Steimberg, i el violoncel de Manolo del Fresno.

Clàudia Bardagí, en una entrevista a Cugat.cat, ha informat que alguns temes són autobiogràfics i que van néixer a partir de les melodies que va compondre.

Clàudia Bardagí

Feia les melodies i després els arranjaments. És autobiogràfic abstracte, el que vivia allà musicalment però les lletres no.


De la seva banda, el 2010 es va publicar l'autobiografia del músic Pere Bardagí, 'El desertor profesional', que explica les experiències d'aquest violinista. Bardagí ha explicat que va acabar sent violinista perquè no volia ser allò que li deia la seva família.

Pere Bardagí

En el moment en el que s'espera de mi allò obvi ja no té gràcia. M'agrada anar variant perquè sinó és molt avorrit.


Per a aquestes festes, l'editorial Sloper ha preparat un paquet amb l'autobiografia de Pere Bardagí, publicada fa dos anys, i el nou disc de Clàudia Bardagí per 16 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.