Orella i Sílvia Munt, entre les nominacions als Premis Gaudí


Temes relacionats

'Els nens salvatges' de Vilarasau i Orella, al Festival de cine de Montreal (29/ago/12)

'Els nens salvatges', amb Vilarasau i Orella, premiada al Festival de Cine de Màlaga (28/abr/12)


  • Comparteix:

Francesc Orella, en un fragment de 'Els nens salvatges' / Font: Elsnenssalvatges.wordpress.com

Francesc Orella, en un fragment de 'Els nens salvatges' / Font: Elsnenssalvatges.wordpress.com

L'actor santcugatenc Francesc Orella està nominat a la 5a edició dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. Orella competeix en la categoria de millor actor secundari per la seva participació a 'Els nens salvatges'. L'altra representació santcugatenca als guardons és Sílvia Munt, directora de 'Mar de plàstic', film nominat en la secció de millor pel·lícula per a televisió.

Orella competeix amb altres tres actors per aconseguir l'estatueta de millor actor secundari. Una nominació que ve de la seva participació a 'Els nens salvatges', una de les pel·lícules amb més opcions, amb vuit nominacions, entre elles a millor film en llengua catalana, millor guió i millors protagonistes masculí i femenina. L'actor ha destacat que qualsevol reconeixement és bo per al cinema català i de la resta de l'Estat espanyol.

Francesc Orella

És una pel·lícula que ha anat força bé i ha estat ben reconeguda per la crítica.


En l'aspecte personal, el santcugatenc considera una satisfacció estar nominat al premi perquè és una bona manera de destacar en sentit positiu la feina feta.

Francesc Orella

Estic content perquè la nominació o l'hipotètic premi és un reconeixement al treball dut a terme.


A més, 'Mar de plàstic', sota la direcció de la santcugatenca Sílvia Munt, està nominada a millor pel·lícula per a televisió.

'Blancanieves', amb 12 nominacions, i 'El Bosc', amb 11, són les dues pel·lícules més ben situades per regnar en aquesta 5 edició dels Premis Gaudí. Enguany, els guardons donen opcions a 30 de les 89 cintes inscrites. La gala dels Premis Gaudí, conduïda per Andreu Buenafuente, se celebrarà per primera vegada en diumenge i en 'prime time' i serà retransmesa per TV3. En total, es repartiran 22 estatuetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.