El santcugatenc Francesc Orella serà 'l'estranger' al Lliure de Gràcia


  • Comparteix:

Francesc Orella també està nominat als premis Gaudí

Francesc Orella també està nominat als premis Gaudí

L'actor santcugatenc Francesc Orella forma part del repartiment d'una minisèrie sobre la vida del rei Joan Carles que s'està enregistrant a Madrid. A més, a partir del febrer començarà a assajar l'obra de teatre 'L'estranger', que representarà al Teatre Lliure de Gràcia durant l'abril.

'L'estranger' és una adaptació de la novel·la d'Albert Camús, que relata la història del Meursault, condemnat a la guillotina per assassinar un àrab a sang freda. Francesc Orella ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el director de l'obra és Carlos Alfaro, amb qui ja ha treballat en altres ocasions.

Francesc Orella

Al febrer començaré els assajos de l'obra de teatre 'L'étranger', de Carlos Alfaro, amb qui ja he treballat en altres obres.


L'actor ha participat recentment en l'enregistrament de la minisèrie 'Descalç sobre la terra vermella', que relata la vida del bisbe Pere Casaldàliga i que s'estrenarà a TV3 aquest any.

Francesc Orella està nominat com a millor actor secundari als premis Gaudí de l'Acadèmia de Cinema de Catalunya per la pel·lícula 'Els nens salvatges', que compta amb vuit nominacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.