El teatre més petit de Catalunya comença l'any amb més contes infantils


Temes relacionats

Can Ninot queda petit per veure 'Els pastorets a Sant Cugat' (27/des/12)

El 'SAF' felicita Tian Cusidó i Albert Solà (21/nov/12)

Can Ninot celebra Tots Sants amb l'espectacle 'La Castanyera' ( 3/nov/12)


  • Comparteix:

El conte de la rateta ja ha passat alguna altra vegada per l'escenari

El conte de la rateta ja ha passat alguna altra vegada per l'escenari

'Les Mil i Una Nits', 'La Rateta Presumida' i 'Pinotxo' són els contes infantils que Can Ninot adaptarà al seu escenari, el més petit de Catalunya, durant el mes de gener. Totes les representacions tindran lloc en cap de setmana amb doble funció, una el dissabte a les sis de la tarda i una altra el diumenge al migdia.

'Les Mil i Una Nits' es presentarà aquest dissabte i diumenge. La companyia Sherezade serà l'encarregada de fer una adaptació de les rondalles populars del Pròxim Orient i l'Índia. El torn del clàssic la 'Rateta Presumida' arriba el cap de setmana vinent de la mà de l'agrupació Veus-Veus. El punt final el posarà la versió de 'Pinotxo' que oferirà l'agrupació santcugatenca Tatoina l'últim dissabte i diumenge de mes. El responsable de Can Ninot, Tian Cusidó, ha destacat que obres com 'Les Mil i Una Nits' es representen pensant en adults i nens.

Tian Cusidó

Hi ha una part del públic que es pensen que els titelles són només per a nens però no és així. L'adaptació de 'Les Mil i Una Nits' és preciosa.


Cusidó ha afegit que el teatre apostarà per companyies ja conegudes que hagin acudit prèviament a Can Ninot, tot i que també hi convidarà algunes de noves. La companyia Tian Cusidó, a més, prepara noves produccions per a aquest nou any i també repetirà algunes obres que han tingut molt èxit el 2012, com 'El Patufet' i 'Els Tres Porquets', entre d'altres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.