'Jack Reacher', la principal estrena d'aquesta setmana a Sant Cugat


Temes relacionats

'La noche más oscura' recorda l'assassinat de Bin Laden als cinemes locals ( 4/gen/13)

Hugh Jackman i Anne Hathaway, 'Los miserables' cinematogràfics (26/des/12)


  • Comparteix:

Tom Cruise interpreta Jack Reacher / Font: Collider.com

Tom Cruise interpreta Jack Reacher / Font: Collider.com

'Jack Reacher' és l'estrena destacada d'aquesta setmana als cinemes santcugatencs. El film, interpretat per Tom Cruise, és una adaptació a la gran pantalla de les aventures del personatge homònim literari, creat per l'autor britànic Lee Child. Yelmo també estrena la pel·lícula de terror 'El Páramo', els melodrames 'Volver a nacer', amb Penélope Cruz, i 'Lola Versus'; també la nominada a l'Oscar 'Amour' i la comèdia negra 'El muerto y ser feliz', nominada als Goya.

Yelmo i Cinesa estrenen 'Jack Reacher', una pel·lícula d'acció que relata la història d'un exmilitar que exerceix d'investigador, interpretat per Tom Cruise, que es veu implicat en l'assassinat de cinc persones a càrrec d'un franctirador. Es tracta d'una adaptació del personatge homònim literari creat per Lee Child.

De la seva banda, Yelmo també estrena la pel·lícula de terror 'El Páramo'. Un equip especial d'alta muntanya és enviat a una base militar a una remota regió de Colòmbia amb què s'ha perdut el contacte. Una vegada allà, només troben una camperola lligada de mans i peus.

L'apunt de melodrama el posen 'Volver a nacer', amb Penélope Cruz, la nominada a l'Oscar 'Amour' i 'Lola Versus'. A més, 'El muerto y ser feliz', una coproducció argentina, francesa i espanyola, aportarà una dosi de comèdia negra. Aquesta última, amb José Sacristán, com a protagonista, opta als premis Goya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.