El Cicle de Cinema d'Autor porta la pel·lícula 'Elena' a Sant Cugat


  • Comparteix:

Elena és el tercer treball del director rus / Font: Cartell oficial

Elena és el tercer treball del director rus / Font: Cartell oficial

La tercera pel·lícula del director rus Andrey Zvyagintsev, 'Elena', és la proposta del Cicle de Cinema d'Autor d'aquest dijous. El film es projectarà a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. El preu és de 4,30 euros, amb un descompte de 30 cèntims si es compra l'entrada per Internet.

'Elena' fa un retrat de la societat russa actual a través de la història d'una parella casada en segones núpcies que pertanyen a classes socials oposades. Amb 'Elena', Zvyagintsev s'ha fet amb el Premi Especial del Jurat de la secció 'Un certain regard' del Festival de Cinema de Cannes.

Tot i que amb una breu filmografia, el director rus va tenir un inici de luxe amb 'El retorn', un drama familiar amb el que es va donar a conèixer i va obtenir el Lleó d'Or i el Premi Luigi de Laurentis a la millor òpera prima en el Festival Internacional de Cinema de Venècia el 2003, i el Premi Fassbinder a la millor pel·lícula revelació dels Premis del Cinema Europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.