'Big Drums' obre la temporada d'espectacles de La Xarxa del centre Cultural


  • Comparteix:

El teatre Auditori reprèn aquest cap de setmana la programació infantil amb un nou muntatge de la Xarxa. En aquest cas es tracta de l'espectacle 'Big Drums', de la comapnyia Camut Band, i que podrà veure's diumenge a partir de les 12 del migdia.

Un trimestre més, el Teatre Auditori compta amb una oferta específica per als més petits de la ciutat, que com ja és habitual, arriba de la mà de la Fundació Xarxa d'Espectacles Infantils i Juvenils de Catalunya.

I és que tal i com explica la directora del Centre Cultural, Àngels Seix, la canalla té des de sempre el seu propi espai dins la programació de l'Auditori.

Àngels Seix

Hi ha la programació familiar per als petits i els pares, i també des de fa anys la programació de la Xarxa.


'Big drums', de la Companyia Camut Band, és un muntatge basat en la música i el ritme on percussió africana, veu i ball sobre sorra, es barregen per crear un espectacle original i ple d'energia.
El muntatge compta amb la participació de cinc intèrprets que al llarg de més d'una hora fan les delícies de petits i grans.

Amb aquest espectacle la Xarxa inaugura la programació infantil del trimstre, una programació que durant els propers mesos portarà a la nostra ciutat els muntatges 'El Reparador de Somnis' i 'El Sastre Valent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.