Miquel Pellicer estrena exposició a Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell de l'exposició '50 anys de dibuixos, pintures i llibres' de Miquel Pellicer

Cartell de l'exposició '50 anys de dibuixos, pintures i llibres' de Miquel Pellicer

Valldoreix ret homenatge a l'artista Miquel Pellicer amb una exposició que fa un recorregut per la seva obra des dels anys 60 i fins a l'actualitat. La mostra s'inaugurarà aquest dijous a l'espai cultural de l'EMD de Valldoreix, sota el nom de '50 anys de dibuixos, pintures i llibres'.



L'exposició és un recull de peces molt diverses de l'autor valldoreixenc. Un artista polifacètic que va transitar pel grafisme publicitari, la il·lustració de llibres i còmics, i ja en la seva darrera etapa, la pintura i el cartellisme.

Pellicer ha destacat que a la mostra hi ha un espai especial dedicat als llibres d'il·lustracions en homenatge als dibuixants i pintors anònims que sovint no podien signar la seva obra però que 'eren artistes genials'.

Miquel Pellicer

Tinc un apartat especial als artistes anònims genials dels llibres d'il·lustracions i els faig un petit homenatge.


Miquel Pellicer dedica les seves obres a temes tan diversos com el paisatge, la figura, les màquines i els grups de música jazz. Utilitza diferents tècniques d'expressió pictòrica, des de l'oli sobre tela fins a l'aquarel·la, l'acrílic, les tintes o el digital. Generalment opta per la tècnica mixta.

La mostra s'inaugura aquest dijous i s'estarà a l'espai cultural de l'EMD de Valldoreix fins al març. L'entrada és gratuïta.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.