'Una altra Venècia' irradia la sala Rusiñol


  • Comparteix:

L'artista Carles Bellosta amb una imatge de l'exposició

L'artista Carles Bellosta amb una imatge de l'exposició

La mostra 'Una altra Venècia' irradia la Sala Rusiñol amb els quadres de l'artista Carles Bellosta, que retrata els capvespres de la ciutat italiana. Amb la intenció de plasmar Venècia a través de la seva il·luminació particular, Bellosta presenta diverses obres amb els reflexos del sol i l'efecte de la llum en el mar com a protagonistes. L'exposició s'ha inaugurat aquest divendres i es podrà veure a la galeria fins el primer dimecres de febrer.

La llum és el punt central de la mostra de Bellosta, que retrata les albades i capvespres en paisatges de Venècia i la regió del Vèneto. L'artista ha escollit la ciutat italiana perquè 'és una de les seves preferides', però també perquè presenta unes característiques especials que 'fan que el dia i la nit siguin sempre diferents'.

Carles Bellosta

A Venècia, el dia i la nit són molt diferents. A més, no hi ha sorolls ni cotxes.


La pintura de Bellosta se situa entre l'hiperrealisme i l'impressionisme, ja que, segons explica el mateix l'artista, se sent atret per ambdós estils, però cap dels dos l'entusiasma. 'Una altra Venècia' s'ha inaugurat aquest divendres amb un acte a càrrec del crític d'art Josep Maria Cadena. La mostra es pot veure fins el primer dimecres de febrer a la Sala Rusiñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.