Carme Aliaga plasma la càrrega dels anys amb una mostra a Pou d'Art


  • Comparteix:

L'artista Carme Aliaga amb una de les obres de l'exposició

L'artista Carme Aliaga amb una de les obres de l'exposició

L'artista Carme Aliaga retrata la poètica del pas del temps en una mostra que s'ha inaugurat aquest dissabte a la galeria Pou d'Art. Les tipografies i els gravats són la base de l'exposició, que simula el desgast i la degradació a través d'obres de fusta i guix. La mostra és un recull de les obres més destacades d'Aliaga i es podrà veure fins l'últim dimarts de febrer.

Les conseqüències del pas del temps en els espais exteriors són el fil conductor de l'obra d'Aliaga, que reflecteix a través de tipografies i gravats l'evolució de les ciutats antigues i la degradació dels objectes amb la càrrega dels anys. A partir del collage, l'artista simula l'efecte d'arrencar i escapçar objectes amb la intenció de plasmar la transformació i el canvi de les coses i de transmetre la seva visió particular de l'envelliment. Carme Aliaga ha explicat que vol retratar la presència i l'absència del temps en les seves obres.

Carme Aliaga

Vull simular una paret. La fusta i el guix em permeten treballar el desgast. També utilitzo el collage.


La mostra de Carme Aliaga es divideix en dos espais, una primera sala amb les seves obres més antigues i una segona que recull pintures dels últims anys. Amb aquesta exposició, l'artista pretén donar-se a conèixer a Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.