Laureano Martí exposa la seva obra a la sala Lluís Ribas


  • Comparteix:

'Llum de tarda'.

'Llum de tarda'.

Laureano Martí torna a exposar a l'Espai Lluís Ribas amb una selecció de les aquarel.les de la producció de l'últim any. El castellonenc presenta un total de vint pintures que reprodueixen indrets de tot Catalunya, fent especial incidència en el Monestir de Sant Cugat.

El pintor visita de nou la nostra ciutat per presentar una variada producció d'aquarel.les. Una vintena de persones no s'han volgut perdre la inauguració de la mostra a l'Espai Lluís Ribas, on es poden descobrir els últims experiments de l'artista valencià.

Laureano Martí ha comentat que, després de 20 anys dedicat a la pintura, les seves produccions encara manifesten alguna novetat:

Laureano Martí

Sempre descobreixes coses noves i porto pintant des de fa molt de temps


Martí pinta exclusivament aquarel.les ja que, segons el pintor, és el registre en el que se sent més còmode. Bona mostra d'això són les recreacions que l'artista fa de diferents punts de tot el país, sense oblidar el nostre municipi. Martí parla del més destacat de la seva obra:

Laureano Martí

M'ha agradat veure la meva obra en el meu conjunt


L'exposició, que compta amb una vintena de quadres, es pot visitar fins a finals de mes a l'espai Lluís Ribas, a la plaça Alcalde Bartroli.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.