El Cor Infantil suma 220 estudiants a 'Un Nadal amb Míster Scrooge'


Temes relacionats

El Teatre-Auditori acollirà el mes vinent 'Scrooge: fem un musical per Nadal' (24/des/12)


  • Comparteix:

El Cor Infantil Sant Cugat descobreix el món del musical a 220 alumnes, que formaran part de l'espectacle 'Un Nadal amb Míster Scrooge' que es podrà veure aquest diumenge al Teatre-Auditori. Per primera vegada, el cor compartirà la representació amb estudiants dels instituts Arnau Cadell i Leonardo Da Vinci, l'escola Catalunya, i l'institut Torrent dels Alous de Rubí. La proposta, que s'ha presentat aquest diumenge, dóna l'oportunitat als joves de pujar dalt d'un escenari i participar activament en la producció d'un muntatge musical.

El Cor Infantil Sant Cugat obre el seu espectacle 'Un Nadal amb Míster Scrooge' a alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n de secundària per fer-los partícips del procés de preparació d'un musical. Els joves formaran part d'un cor general que s'unirà a l'espectacle amb la interpretació de diversos fragments de l'obra, sumant-s'hi com un cor de reforç per participar a la cantada als fragments més importants. Un dels directors del Cor Infantil Sant Cugat, Oriol Castanyer, ha explicat que la iniciativa vol despertar l'interès musical dels participants i oferir-los una oportunitat única.

Oriol Castanyer

L'objectiu és obrir l'espectacle a nois i noies que probablement no han tingut l'oportunitat de pujar dalt d'un escenari abans.


La professora de música de l'institut Arnau Cadell Olga Planas ha participat en la iniciativa preparant els alumnes per a la representació. Segons Planas, l'oportunitat d'estar entre bambolines i de formar part de l'espectacle proporcionarà als joves una experiència única.

Olga Planas

Volem que l'aula de música surti del centre. Els alumnes es converteixen en actors i descobreixen noves dimensions. És una experiència única.


'Un Nadal amb Míster Scrooge' és l'adaptació musical del conte de Charles Dickens que el Cor Infantil Sant Cugat va estrenar el 2011. L'espectacle és una iniciativa d'Aula de So i es representarà diumenge vinent a les set de la tarda al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.