El Carnaval manté la programació a tres dies tot i el descens pressupostari


Temes relacionats

Rècord de participació al Ball de Gitanes de Carnaval amb 208 persones (14/gen/13)

El monstre, les gitanes i el ball és l'aposta del Carnaval d'enguany (12/des/12)

Cugat.cat mostra el Carnaval a través de les fotografies de Pep Pujol (20/feb/12)

Tradició i gresca es combinen en un Carnaval que mobilitza la ciutat (20/feb/12)


  • Comparteix:

Edició del 2012 del Carnaval

Edició del 2012 del Carnaval

El Carnaval 2013, que portarà el lema 'Encresta't', espera créixer en afluència i participació, tot i comptar amb menys pressupost, un 25% en el cas de les aportacions municipals. Per això, la comissió organitzadora ha mantingut les principals activitats, així com els tres dies de programació. Això inclou el ball de nit, que finalment tindrà lloc el dissabte 9 de febrer al Teatre la Unió.

La comissió de Carnaval espera que enguany la programació tingui més participació que mai. Per això el Carnaval se celebrarà des del divendres 8 de febrer al diumenge 10, tres dies durant els quals es mantindran totes les activitats tradicionals d'aquesta festivitat a la ciutat.

Això inclou el ball de nit, que es trasllada al Teatre la Unió per ajustar el pressupost i fer viable la seva celebració. El membre de la comissió de Carnaval Bernat Picornell ha explicat a Cugat.cat que l'organització ha intentat que les activitats siguin autosuficients per fer front a la reducció en un 25% de l'aportació municipal.

Bernat Picornell

Hem tingut en compte que la retallada també arriba al Carnaval. Hem ajustat el pressupost i hem intentat que les activitats siguin autosuficients. També hem arribat a un acord amb La Unió.


El tret de sortida a la festa serà, però, el divendres 8 de febrer amb un ball de màscares per escalfar els motors de la celebració. Agafaran el relleu ja dissabte el Ball de Gitanes, la rua i el concurs de comparses i el cercatasques. El diumenge 10 de febrer serà el torn del Carnaval Infantil.

Tot plegat es desenvoluparà sota el lema 'Encresta't' i vol marcar les bases del que ha de ser la celebració del Carnaval en el futur, segons Picornell.

Bernat Picornell

Ens marca el camí de futur del Carnaval. Ens serveix per analitzar on estem i saber on volem anar.


L'organització del Carnaval 2013 posarà també en marxa enguany la T-Carnaval amb l'objectiu d'aconseguir un preu més ajustat a les activitats com el cercatasques i el ball de nit, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.