La primera part del Cicle de Cinema Familiar tanca amb bona ocupació


Temes relacionats

La primera part del Cicle de Cinema Familiar tanca amb bona ocupació (14/gen/13)

'Pirates!' tanca la 2a edició del Cicle de Cinema Familiar (13/gen/13)

'Les aventures de Tintín: el secret de l'Unicorn', al Cicle de Cinema Familiar ( 2/des/12)

'Papa, sóc una zombi', la segona entrega del Cicle de Cinema Familiar (14/oct/12)


  • Comparteix:

'Madagascar 3' s'emetrà en aquest primer semestre de l'any / Font: Kids-n-fun.com

'Madagascar 3' s'emetrà en aquest primer semestre de l'any / Font: Kids-n-fun.com

El primer semestre de la segona edició del Cicle de Cinema Familiar tanca amb una ocupació mitjana del 65%, una dada que l'organització dóna per positiva. La tria de pel·lícules i el fet que siguin versions doblades en català són, segons els responsables, les claus que expliquen la participació de les famílies en aquesta iniciativa. La segona part del cicle donarà el tret de sortida el primer diumenge de febrer amb la pel·lícula 'Don Gat i els seus amics'. Altres títols que es projectaran en el nou semestre són 'Brave' i 'Madagascar 3', entre d'altres.

El cicle de cinema familiar projecta pel·lícules per a nens doblades al català els diumenges al migdia, a les sales de Cinesa. L'activitat es va engegar l'any passat i enguany s'ha repetit, tot i que s'ha augmentat 40 cèntims el preu de l'entrada, actualment de 4,30 euros. El programador del cicle, Àngel Comas, considera que la clau de l'èxit és oferir una activitat familiar a bon preu durant el cap de setmana, a més de fomentar entre els nens el cinema en català.

Àngel Comas

És una opció molt bona per portat els nens al cinema durant el diumenge. La clau també és que s'acostumin a veure pel·lícules en català.


El cicle tornarà a obrir les sales de Cinesa el primer diumenge de febrer, inaugurant així el segon semestre de l'actual temporada. El film que es projectarà serà 'Don Gat i els seus amics', en què el protagonista i els seus companys hauran de fer front a un nou cap de policia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.