Mariona Vilaseca exposa a Pou d'Art la seva visió de la naturalesa


  • Comparteix:

Les pintures de la manresana Mariona Vilaseca poden veure's fins el dia 5 de febrer a la galeria Pou d'Art. Sota el títiol 'Presència en la pintura', la mostra recull un conjunt d'obres que representen la naturalesa a través d'una visió molt personal de l'artista.

Mariona Vilaseca porta a Pou d'Art la seva obra pictòrica. Fins el dia 5 de febrer la galeria santcugatenca exposa l'obra d'aquesta jove artista, que plasma en el seus quadres una rigorosa afinitat al seu entorn natural. Ho explica ella mateixa:

mariona vilaseca

L'origen ve de la natura, un treball amb fotografia, i els element es van fent menys formals més abstractes i tendeixen a la linea i el punt


La pintora té com a referents la fotografia, el gravat, la pintura i l'intervenció a l'espai. A través d'aquests elements, Vilaseca acosta al públic una de les seves instal.lacions, evolució natural de les seves obres bidimensionals. La pintura es materialitza en aquest cas, en quelcom tangible.


La galeria Pou d'Art continua d'aquesta manera amb aposta ferma d'apropar al públic a l'obra de joves artistes. Tornant a deixar espai per que la comunicació entre espectador i artista sigui possible, especialment tenint en compte la dificultat dels joves artistes per exposar a galeries consolidades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.