'El vuelo' i 'El lado bueno de las cosas', als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Denzel Washington a una escena de 'El Vuelo' / Font: Elcartel.info

Denzel Washington a una escena de 'El Vuelo' / Font: Elcartel.info

Més pel·lícules amb nominacions als Oscar continuen farcint els cinemes locals a partir d'aquest divendres. 'El vuelo', protagonitzada pel nominat Denzel Washington, i 'El lado bueno de las cosas', amb el també nominat Bradley Cooper, són les estrenes principals als dos cinemes de la ciutat. A més, el Yelmo porta a la pantalla 'La banda Picasso', dirigida per Fernando Colomo, 'El Cuarteto', on debuta com a director Dustin Hoffman, i 'Movie 43', formada per 14 curtmetratges.

Robert Zemeckis dirigeix a 'El vuelo' una història d'un pilot que és tractat com a heroi després d'un aterratge d'emergència. El capità Whip Whitaker aconsegueix salvar la vida dels seus passatgers i es converteix en un heroi nacional. Però quan s'engega la investigació per determinar les causes de l'avaria, es descobreix que, probablement, va ser el pilot qui va posar en perill la vida dels passatgers a causa del seu alcoholisme.

La comèdia romàntica 'El lado bueno de las cosas' mostra la història de Pat, un home que, després de passar vuit mesos en una institució mental per agredir l'amant de la seva dona, torna a casa dels seus pares amb l'objectiu de canviar la seva conducta i recuperar la seva exparella. Però tot canvia quan coneix Tiffany, una noia amb problemes i mala fama al barri.

'La banda Picasso' es basa en el robatori de la Gioconda del Museu del Louvre de París, el 1911, on van ser detinguts Pablo Picasso i el seu amic Guillaume Apollinaire com a principals sospitosos.

'El Cuarteto', basada en l'obra de l'escriptor i guionista Ronald Harwood, és la història d'un grup de vells amics que viuen en una residència per a cantants d'òpera retirats. El grup organitza cada any, coincidint amb l'aniversari de Verdi, un concert per recaptar fons que els permetin mantenir la casa en què viuen.

La pel·lícula formada per curtmetratges còmics 'Movie 43' mostra dos germans que busquen a Internet la mítica pel·lícula 'Movie 43', prohibida a gairebé tot el món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.