Dissidència dubta dels mèrits del nou gestor d'Hoboken per assolir el càrrec


Temes relacionats

La Sala Hoboken redefineix la programació i s'obre a la ciutat (18/gen/13)

Dissidència diu que la seva intervenció al ple va ser una 'metàfora' i no una amenaça (19/des/12)

Conesa veu amenaces en la intervenció de Dissidència Sònica al ple (19/des/12)

Dissidència Sònica anuncia un boicot informatiu a la sala Hoboken ( 9/oct/12)


  • Comparteix:

Logotip de Dissidència Sònica / Font: Ajsantcugat.blogspot.com

Logotip de Dissidència Sònica / Font: Ajsantcugat.blogspot.com

Dissidència Sònica considera que l'entrada com a gerent de la Sala Hoboken del membre de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Pol Moragas, no respon al canvi de rumb anunciat per la mateixa sala a Cugat.cat. A través d'un comunicat, el sindicat musical afirma que la sortida de l'anterior gerent està envoltada d'obscurantisme i reitera que al municipi 'hi ha una casta que es mou entre els càrrecs de l'Ajuntament i certs sectors empresarials' que subvenciona una cultura d'elit en detriment de la cultura popular.

En un document signat pel col·lectiu musical, Dissidència recull la sortida de Carles Cano com a gerent d'Hoboken, dos mesos després de l'obertura de l'espai, i la seva substitució pel santcugatenc Pol Moragas. Un canvi que, segons l'associació, no respon a la redefinició de la programació de sala que el mateix Moragas explicava divendres passat a Cugat.cat.

El col·lectiu planteja dubtes al voltant de l'elecció de Moragas com a gerent de la sala musical, fent èmfasi en el seu currículum polític vinculat a la secretaria de Coordinació i Acció Política de la JNC local. Dissidència no s'explica com Moragas ha 'grimpat' fins arribar a la gerència d'Hoboken i per això el membre del col·lectiu Quimantú Segura demana explicacions per posar llum a l'obscurantisme que, segons diu, ha envoltat el procés.

Quimantú Segura

Del canvi de gerent no en sabem els motius. Tampoc sabem com un secretari del partit que governa a la ciutat des de fa gairebé 30 anys és el nou gerent.


Per acabar, l'entitat remarca que al municipi existeix 'una casta que es mou entre els càrrecs de l'Ajuntament i certs sectors empresarials' que subvenciona una cultura d'elit en detriment de la cultura popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.