El Teatre-Auditori acull avui un recital de piano de Cristina Casale


  • Comparteix:

La pianista Cristina Casale / Font: Teatre-auditori.santcugat.cat

La pianista Cristina Casale / Font: Teatre-auditori.santcugat.cat

El Teatre-Auditori acull el concert 'The Classical & Jazz Concert' de la pianista Cristina Casale, amb entrades exhaurides. L'espectacle, que començarà a les nou del vespre també inclou un sopar, amb un preu total de 20 euros. La pianista oferirà un recital on la primera part estarà centrada en el classicisme amb compositors com Beethoven, Chopin i Horowits, i la segona anirà amb ritme de jazz, amb obres de Garner, Raskin i Mayerl, entre d'altres.

Cristina Casale celebra més de 20 anys als escenaris amb el rodatge cinematogràfic de diferents peces per a piano al Teatre-Auditori. La pianista ha explicat que el concert serà diferent per la proximitat i la comunicació amb el públic i per la varietat del repertori.

Cristina Casale

És un concert diferent per la proximitat i la comunicació amb el públic, i per la varietat del programa.


Nascuda a Barcelona, va realitzar els seus estudis superiors amb pedagogs procedents del Conservatori Txaikovski de Moscou i de França, complementant la seva formació amb Alicia de Larrocha.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.